Sabău, după victoria de la Rapid: Nu a fost vorba să îi scutur la pauză, le-am spus că putem să câştigăm acest joc

Ioan Ovidiu Sabău a declarat, după victoria de la Rapid a fost unul extrem de dificil, când Universitatea Cluj era condusă cu scorul de 2-0, că nu a fost vorba să îi scuture la pauză, doar le-a spus că pot să câştige acest joc.

”Multe goluri, meci frumos, noi am pregătit jocul să începem bine, să nu îi lăsăm să atace. Am pus presiune pe fundaşii centrali. Ştiam că vor începe foarte tare, că vor încerca să marcheze de la început.

A venit acel gol, a trebuit să mă adaptez, să fac acea schimbare, să schimb sistemul, am reuşit să înscriem în prima repriză, ceea ce ne-a dat moral, încredere.

În a doua repriză, am avut un moral mai bun, am crezut în noi, am intrat bine, ne-am creat ocazii de a egala. Până la urmă am marcat şi al treilea gol.

Sunt jucători cu calitate, personalitate şi nu îi intimidează astfel de jocuri. Îţi trec multe prin minte când eşti condus, ce să le spui jucătorilor să îi motivezi, să nu abandoneze lupta, mai ales contra unei echipe care arată bine.

Nu a fost vorba să îi scutur la pauză, le-am spus că putem să câştigăm acest joc. Am intervenit să reparăm anumite greşeli, sunt acele momente când trebuie să găseşti soluţii.

De data asta, au ieşit lucrurile aşa cum trebuiau să iasă”, a declarat Sabău la Digisport.

Rapid a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XVII-a din Superliga. Rapidiştii au pierdut meciul după ce au condus cu 2-0.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...