Rubrica TV “Pontul Verde” intră pe terenul de joc al pariurilor sportive

Verdele este culoarea favorită a pariorilor. De ce? Pentru că fiecare bilet câștigător este bifat cu verde pe site.

În acest sens, o echipă de profesioniști din industria gamblingului va lansa Rubrica TV de Pariuri Sportive, intitulată sugestiv “Pontul Verde”, care va avea loc în cadrul Emisiunii Business Philosophy de la Canal 33, în fiecare joi, de la ora 22:00.

În cadrul emisiunii care debutează joi, 27 ianuarie, de la ora 22:00, moderatorul Romeo Chiriac îi va avea ca invitați pe actorul Victor Yila și pe jurnalistul Mihai Igiroșanu în emisiunea intitulată “Pariu la Negru”, informeazp pontulverde.ro.

Având în vedere faptul că pasiunea și andrenalina din terenurile de joc sunt transmise și în lumea pariurilor sportive, este recomandat să ții cont de părerea experți în pariuri sportive cu cea mai ridicată rată de câștig atunci când construiești strategia pentru biletul pe care urmează să îl pariezi.

Tocmai de aceea vă recomandăm să urmăriți emisiunea Pontul Verde, care este realizată de doi profesioniști din industria pariurilor sportive, Romeo Chiriac, fost Redactor Șef Departament Sport al Agenției de Presă MEDIAFAX și Mihai Igiroșanu, fost Redactor Șef Sport Jurnalul Național, fost redactor la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei sau colaborator la GSP TV și Look Sport.

Din Rubrica Pontul Verde te poți inspira și poți învăța noi strategii, metode de pariere, cum procedezi cu managementul banilor, tactici pentru a obține pariul verde, la ce case de pariuri e sigur să pariezi, etc.

Noua emisiune pentru pasionații de pariuri cuprinde pastile precum Pontul Zilei, Tactica Verde, Big Win sau Oracol Bet, astfel încât aici vei descoperi toate informațiile necesare pentru completarea biletelor și alegerea sporturilor, evenimentelor și tipului de pont care să iasă verde. În plus, te vei bucura de predicții atent studiate de către experții Pontului Verde pe care le vei putea personaliza după cum dorești.

Urmărește PONTUL VERDE! Să fie VERDE!

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...