Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ronaldo, pe punctul de a parasi Realul

După ce francezul Zinedine Zidane s-a retras din activitate în vara lui 2006 iar David Beckham şi-a anunţat deja transferul în Statele Unite, un alt veteran al lui Real Madrid, brazilianul Ronaldo, este pe punctul de a părăsi oficial corabia.

într-un anunţ făcut presei din Spania, chiar preşedintele clubului din Madrid, Ramon Calderon, a confirmat tratativele pentru cedarea lui Ronaldo, continunând prin a vorbi despre această decizie ca fiind una pur sportivă.

„Fabio Capello a demonstrat că are o listă de jucători pe care nu se mai bazează şi deja începem să mizăm pe jucători tineri cu dorinţă de afirmare şi care dovedesc că au şanse să aducă trofee în vitrina clubului. Suntem în tratative pentru a-l ceda pe Ronaldo şi acesta va pleca de la echipă pentru a pune punct unui capitol şi a începe un nou ciclu în evoluţia echipei” au fost cuvintele lui Calderon.

Căzut în dizgraţia conducerii din cauza vieţii extra-sportive şi a atitudinii din pregătiri, Ronaldo a fost folosit din ce în ce mai rar de antrenorul Fabio Capello şi are şanse mari să-i calce pe urme lui Beckham, urmând a-şi alege viitoarea echipă pe baza reţetei financiare.

Ronaldo este un atacant brazilian de 30 de ani care a început fotbalul profesionist la Cruzeiro la numai 17 ani şi a mai evoluat pentru PSV Eindhoven, FC Barcelona, Internazionale Milano şi Real Madrid, marcând 219 goluri în 275 de meciuri pentru echipele de club la care a evoluat şi 62 de goluri în 97 de meciuri pentru naţionala Braziliei.

AmosNews.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: