Ronaldo, la prezentarea oficială de la Al-Nassr: Acest contract este unic pentru că eu sunt unic!

Cristiano Ronaldo a declarat la prezentarea oficială de la Al-Nassr că înţelegerea oferită de gruparea saudită este unică pentru că şi el este un jucător unic.

“Mă simt bine, sunt atât de mândru că am luat această mare decizie în viaţa mea. Munca mea este terminată în Europa, am jucat pentru cele mai mari cluburi din Europa.

Acum este o nouă provocare şi mă bucur că Al-Nassr mi-a oferit această oportunitate. Nu doar pentru fotbal, ci şi pentru generaţiile viitoare. Este o provocare, dar sunt fericit.

Familia mea este şi ea fericită. Când am luat decizia, familia mea şi copiii mei m-au susţinut. Primirea de ieri a fost incredibilă.

Este o mare oportunitate, nu doar în fotbal, ci şi de a schimba mentalitatea noilor generaţii. Am avut mai multe oferte în Europa, Brazilia, Australia, MLS şi chiar Portugalia.

Multe cluburi au încercat să mă facă să semnez. Dar eu ştiu ce vreau şi ce nu vreau. Este o şansă de a ajuta la dezvoltarea multor lucruri, inclusiv fotbalul feminin.

Va da o altă viziune asupra ţării, asupra fotbalului. De aceea am acceptat această oportunitate. Mulţi oameni vorbesc, dar nu ştiu nimic despre fotbal.

Fotbalul a fost diferit în ultimii 15 ani. De exemplu, ultima echipă care a câştigat împotriva campioanei mondiale a fost Arabia Saudită. Nu este uşor să câştigi meciuri astăzi.

Pentru mine nu este un sfârşit de carieră faptul că am venit în Arabia Saudită. Nu-mi pasă ce cred oamenii. Sunt foarte fericit să mă aflu aici.

Ştiu că liga este foarte competitivă, am văzut multe meciuri. Sper să joc mâine dacă antrenorul îmi dă o şansă. Vreau să bat recorduri aici.

Acest contract este unic pentru că eu sunt unic aşa că pentru mine este un lucru normal. E simplu: vin aici ca să câştig, să joc, să mă bucur, să fac parte din succesul ţării şi al culturii ei.

Ceea ce vreau este să zâmbesc şi să joc fotbal”, a spus Ronaldo.

CRonaldo a semnat un contract până în 2025 cu echipa Al-Nassr, din Arabia Saudită. Portughezul va primi o sumă care poate ajunge la 200 milioane de euro pe an.

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...