Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Ronaldinho la Napoli? Se poate!

Fanii lui AC Napoli au gasit o modalitate ingenioasa, prin care starul brazilian ar putea juca pentru formatia italiana.

Ceea ce pare o situatie imposbila, ar putea deveni realitate, daca metoda gandita de fanii napoletani ar functiona. Nimeni nu s-a gandit ca Ronaldinho l-ar putea urma pe Maradona, in a imbraca tricoul celor de la Napoli, nici macar cei de la siteul „betway.com”, care au stabilit o cota de 67 la 1, ca acest lucru sa se intample.

Ideea este simpla: clauza de reziliere a brazilianului este de 134 milioane de Euro, o suma imposibil de platit pentru orice club. Totusi, conform fanilor italieni, afacerea se poate realiza cu doar 2 milioane de Euro.

Primul pas este contactarea jucatorului, si semnarea contractului care garanteaza plata clauzei de reziliere, iar apoi investirea celor 2 milioane de euro pe optiunea ca Ronaldinho va evolua pentru Napoli. Din suma rezultata din castigarea pariului, se plateste clauza de reziliere a contractului cu Barcelona, si Ronaldinho poate juca pentru AC Napoli.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: