Ronaldinho la Napoli? Se poate!

Fanii lui AC Napoli au gasit o modalitate ingenioasa, prin care starul brazilian ar putea juca pentru formatia italiana.

Ceea ce pare o situatie imposbila, ar putea deveni realitate, daca metoda gandita de fanii napoletani ar functiona. Nimeni nu s-a gandit ca Ronaldinho l-ar putea urma pe Maradona, in a imbraca tricoul celor de la Napoli, nici macar cei de la siteul „betway.com”, care au stabilit o cota de 67 la 1, ca acest lucru sa se intample.

Ideea este simpla: clauza de reziliere a brazilianului este de 134 milioane de Euro, o suma imposibil de platit pentru orice club. Totusi, conform fanilor italieni, afacerea se poate realiza cu doar 2 milioane de Euro.

Primul pas este contactarea jucatorului, si semnarea contractului care garanteaza plata clauzei de reziliere, iar apoi investirea celor 2 milioane de euro pe optiunea ca Ronaldinho va evolua pentru Napoli. Din suma rezultata din castigarea pariului, se plateste clauza de reziliere a contractului cu Barcelona, si Ronaldinho poate juca pentru AC Napoli.