România U 20, umilită de Germania la fotbal

Echipa under 20 a României a fost învinsă, luni, la Potsdam, cu scorul de 4-0 (0-0), de reprezentativa similară a Germaniei, într-un meci amical.

Au marcat: Nebel ’60 (p), Kehrer ’73, ’87, Schmidt ’86.

În minutul 59, Duţu a comis un henţ în careu şi Nebel a marcat din lovitură de la 11 metri. În minutul 73, Kehrer, aflat într-un ofsaid nesancţionat de asistent, a ridicat scorul al 2-0, după un şut cu piciorul din interiorul careului mare, în urma unei centrări de pe partea dreaptă.

Schmidt a făcut 3-0, după ce a marcat cu capul, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Două minute mai târziu, după un contraatac, Obuz a centrat de pe partea stângă şi Kehrer a împins balonul în poartă din interiorul careului mic.

Selecţionerul Bogdan Lobonţ a folosit următoarea echipă: Hindrich (Silveanu ’75) – Coubiş, Giafer, Duţu (Oroian ’83) – Grosu, Perianu, Grameni (Ghindovean ’75), Mărginean, Buta – Mustacă (Rădăslăvescu ’75), Cr. Dumitru (Suciu ’61).

Selecţionerul gazdelor, Christian Wörns, a trimis pe teren următoarea formaţie: Gebhardt – Atemona, Lawrence, Schmidt – Asta, Rohl (Schwirten ’79), Tauer, Nebel, Weishaupt – Beier (Obuz ’72), Kehrer.

Acesta este al doilea meci pierdut cu o diferenţă de scor mare de nou-înfiinţata echipă U20, după 1-6, în Anglia, la 6 septembrie.

În alte două amicale, disputate pe teren propriu, România a învins Portugalia, scor 2-1, la 2 septembrie, şi Cehia, cu acelaşi scor, la 7 octombrie.

Stiri recente

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online din luna iulie

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în luna iulie 2022, informează iqads.ro. Este...