Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Roman Abramovici a fost pus pe lista neagră de englezi

Marea Britanie l-a adăugat pe oligarhul rus Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, pe lista de persoanelor sancţionate, în urma invadării Ucrainei de către Rusia, informează CNN.

Asta înseamnă că:

– Abramovici are toate bunurile „înghețate” și nu poate itnra în UK;

– Chelsea mai poate funcționa pentru că a primit o licență sportivă, însă Roman Abramovici nu mai poate vinde clubul pentru că îi sunt interzise orice fel de tranzacții;

– londonezii nu mai pot cumpăra și vinde jucători în perioada de vară;

– niciun jucător dintre cei aflați acum la echipă nu pot semna prelungirea contractului;

– clubul nu mai poate vinde bilete sau produse din fan-shop. Doar posesorii de abonamente mai pot intra pe stadion (28.000 de persoane).

Abramovici, care a cumpărat clubul în 2003, a învestit peste 2,3 miliarde de euro doar în cumpărarea de jucători. Dar recompensele au fost pe măsură.

Sub conducerea sa, Chelsea a câștigat 21 de trofee, printre care două Ligi ale Campionilor și cinci titluri de campioană a Angliei.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: