Record de participanți la Trofeul “Victor Hănescu” de la Curtea de Argeș

La cea de a XI-a ediție a Trofeului Victor Hănescu, care se dispută la Tenis Club din Curtea de Argeș, se înregistrează un record de participanți.

Acest trofeu este foarte apropiat de sufletul nostru pentru faptul că Victor Hănescu este cel mai valoros jucător român din ultimii 15 ani și că este concitadin cu noi. Trofeul Victor Hănescu, care de la an la an a crescut în valoare și calitate, este cel mai important proiect de tenis în care Dr. Oetker România s-a implicat. Sper ca dintre micuții care au evoluat în cele zece ediții ale acestei competiții, să ajungă cât mai mulți să reprezinte România în circuitele internaționale”, a declarat Ioan Cozma, Directorul General al Dr. Oetker România.

Astfel, la această ediție a trofeului Victor Hănescu vor participa 120 de concurenți, categoria 10, 14 ani (B+F), de la 58 de cluburi din țară și o delegație a Republicii Moldova, a declarat Gheorghe Borțan, directorul bazei Tenis Club din Curtea de Argeș.

Sunt extrem de bucuros că am ajuns la cea de-a unsprezecea ediție a acestei competiții. Pentru participanți, acest eveniment reprezintă o șansă de a face primul pas spre marea performanță. Îmi doresc ca micuții să ajungă într-o zi să reprezinte România în elitele internaționale. Alături de Tenis Club Curtea de Argeș și cu sprijinul direct al companiei germane Dr. Oetker România reușim să dăm startul unei mari competiții a turneului pentru copii și juniori Victor Hănescu. Le doresc mult succes tuturor participanților și sunt convins că vom vedea în aceste zile la Curtea de Argeș tenis de calitate”, a declarat Victor Hănescu la precedenta ediție.

Partenerul oficial al trofeului Victor Hănescu este Dr. Oetker România. Pe site-ul turneului http://www.astenisclub.ro/, cât și în social media – pagina de Facebook – Tennis Stars se află știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Sponsorii ediției 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres și Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

 

Stiri recente

Cohn&Jansen este agenția anului la Effie Awards România 2024

Desemnată pentru pentru prima dată Agenția Anului în cadrul festivalului Effie Awards România, Cohn&Jansen a obținut 7 trofee pentru 4...