Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Reactii dupa demiterea lui Bodu de la ANAF

Demiterea lui Sebastian Bodu din fruntea ANAF a ajuns şi la urechile şefilor din fotbalul românesc. Dacă Gigi Becali salută decizia premierului, Marian Iancu şi Adrian Mititelu nu sunt aşa de veseli că Bodu nu mai este în funcţie.

Finanţatorul Stelei este fericit că a reuşit să câştige războiul declanşat de Bodu şi crede că premierul a luat cea mai înţeleaptă decizie.

„Este o victorie a României şi a guvernului României pentru că a scăpat de cancer. Dacă vreţi este o victorie a mea pentru că am câştigat nişte lupte şi acum războiul”
, a declarat patronul Stelei, Gigi Becali.

Chiar dacă au avut şi ei lupte cu fostul şef ANAF, preşedintele Timişoarei Marian Iancu şi patronul din Bănie, Adrian Mititelu, nu sunt prea încântaţi de demiterea lui Bodu.

„Fără să mă refer la domnul Bodu efectiv, eu cred că schimbarea unui om din asemenea funcţie după doi ani când a început să înţeleagă şi a acumulat atâta experienţă. Eu cred că este un pas înapoi”
, a spus Marian Iancu, patronul Poli Timişoara.

„Bodu era o soluţie bună. Cu mici excepţii, linia lui era o linie corectă pentru politica fiscală românească”, a declarat patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: