Ramos a înscris golul cu numărul 10.000 al Ligii Campionilor

Sergio Ramos a marcat golul cu numărul 10.000 al Ligii Campionilor, în partida pierdută cu 2-3 de FC Sevilla în faţa echipei PSV Eindhoven.

“În cazul în care golul lui Ramos mai avea nevoie de o semnificaţie, acesta a fost golul cu numărul 10.000 din istoria Ligii Campionilor (din faza grupelor până în finală)”, notează uefa.com.

Ramos, care a marcat de 16 ori în competiţie, a adus borna la 10.000 de goluri în minutul 24 al confruntării de pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan.

La 37 de ani şi 244 de zile, Ramos a devenit, de asemenea, cel mai în vârstă marcator spaniol în Liga Campionilor, devansându-l pe fostul său coleg de la echipa naţională Pedro Rodríguez (36 de ani şi 89 de zile).

Primul gol al lui Ramos în Liga Campionilor datează din decembrie 2005 şi a fost marcat pentru Real Madrid, în urmă cu 6.773 de zile. Este cel mai mare decalaj între primul şi cel mai recent gol al unui jucător în competiţie, notează bbc.com.

Jucătorul de 37 de ani este al patrulea cel mai în vârstă marcator din Liga Campionilor, în fruntea listei fiind fostul său coleg de la Real Madrid, Pepe, în vârstă de 40 de ani.

Antrenorul Sevillei, Diego Alonso, a aliniat cea mai vârstnică echipă de start din istoria Ligii Campionilor, cu o medie de vârstă de 32 de ani şi 19 zile, depăşind recordul de 31 de ani şi 331 de zile stabilit de Inter Milano în februarie 2012.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...