Programul meciurilor de la Wimbledon transmise de Eurosport

Începând de luni, 27 iunie, toate meciurile de la Wimbledon sunt transmise în direct și la cerere, exclusiv pe Eurosport și platforma Eurosport Player.

România este una dintre cele 11 țări din Europa în care Eurosport transmite turneul de la Wimbledon, iar șapte românce și-au confirmat deja locul pe tabloul de simplu feminin. Campioană în 2019, Simona Halep, este cap de serie numărul 16, iar alături de ea vor intra în competiție Sorana Cîrstea (cap de serie 21), Elena-Gabriela Ruse, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu.

Numărul 1 mondial și câștigătoarea Roland-Garros, Iga Swiatek, este principala favorită pentru cucerirea trofeului, poloneza având la activ un șir de victorii impresionant de 35 de meciuri în acest sezon. Wimbledon marchează totodată revenirea Serenei Williams în circuit. Americanca și-a anunțat prezența la primul ei turneu de vara trecută încoace.

În turneul masculin, Novak Djokovic va încerca să-și apare titlul câștigat anul trecut în fața lui Matteo Berrettini, un alt candidat puternic și la această ediție. Rafael Nadal vine la Wimbledon într-o stare de sănătate incertă, însă încurajat de titlul cucerit la Roland-Garros, iar Carlos Alcaraz, Stefanos Tsitsipas, Hubert Hurkacz, Felix Auger-Aliassime sau Nick Kyrgios sunt la rândul lor printre jucătorii de urmărit.

Mats Wilander, de șapte ori câștigător de Grand Slam, și fostul număr șapte mondial Barbara Schett vor fi la fața locului pe parcursul turneului.

Meciurile jucătoarelor din România, transmise exclusiv la Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player

Echipele Eurosport din România sunt pregătite să transmită cele mai importante și relevante momente din competiție, atât on-air, cât și online. Pentru această ediție Wimbledon, Eurosport 1 va transmite, numai în România, cu preponderență cele mai importante meciuri ale jucătoarelor locale. Între 13:00 și 23:00, în fiecare zi a competiției, pe Eurosport 1 vor fi transmise live confruntările jucătoarelor din România, care vor fi completate de meciurile starurilor internaționale pe Eurosport 2.

Eurosport.ro și pagina de Facebook Eurosport aduc fanilor cele mai proaspete informații, programul meciurilor, rezultate, articole și analize, precum și cele mai frumoase puncte din meciurile relevante. Acestea vor fi completate de interviuri în exclusivitate cu jucătorii români, imediat după terminarea partidelor.

Wimbledon este unul dintre cele mai populare evenimente anuale din lumea tenisului, pentru pasionați și amatori, telespectatori, dar și pentru branduri. Anul acesta, cu sprijinul echipei locale de vânzări de publicitate din România, branduri din zona de pariuri, retail, băuturi non-alcoolice, banking, îngrijire personală, electronice și FMCG au decis să se asocieze cu Wimbledon în România, prin producții locale special realizate și adaptate fiecărui brand, atât pe partea de TV, cât și digital.

Program Wimbledon:

 • Luni, 27 iunie: Turul 1 – Eurosport 1 & 2
 • Marți, 28 iunie: Turul 1 – Eurosport 1 & 2
 • Miercuri, 29 iunie: Turul 2 – Eurosport 1 & 2
 • Joi, 30 iunie: Turul 2 – Eurosport 1 & 2
 • Vineri, 1 iulie: Turul 3 – Eurosport 1 & 2
 • Sâmbătă, 2 iulie: Turul 3 – Eurosport 1 & 2
 • Duminică, 3 iulie: Turul 4 – Eurosport 1 & 2
 • Luni, 4 iulie: Turul 4 – Eurosport 1 & 2
 • Marți, 5 iulie: Sferturi de finală – Eurosport 1 & 2
 • Miercuri, 6 iulie: Sferturi de finală – Eurosport 1 & 2
 • Joi, 7 iulie: Semifinale feminin – Eurosport 2
 • Vineri, 8 iulie: Semifinale masculin – Eurosport 2
 • Sâmbătă, 9 iulie: Finala feminin – Eurosport 2
 • Duminică, 10 iulie Finala masculin – Eurosport 2

 

Stiri recente

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la China Open

Sorana Cîrstea, locul 26 mondial, a fost eliminată în primul tur la China Open, turneu de categorie WTA 1000,...