Prima TV, lider în audiențe cu meciul României

Prima TV a fost pe locul I pe intervalul partidei România – Muntenegru, 21:45-23:39, atât la nivel naţional, urban, cât şi pe targetul comercial 18- 54 urban.

La nivel naţional audienţa medie a fost de peste 1 milion de telespectatori pe minut. Iar în minutul de aur, la 22:27, peste 1.4 milioane de telespectatori urmăreau la Prima TV meciul tricolorilor.

Potrivit datelor Kantar Media, pe targetul comercial, 18-54 urban, a avut peste 300.000 de telespectatori în faţa micului ecran o cotă de piaţă de 21.9% şi 6.3 puncte  de rating. Pe targetul all naţional, postul TV a fost urmărit, în medie, de peste 1 milion de telespectatori. Cu o cotă de piaţă de 17.2% şi 6,1 puncte de rating.

Şi la oraşe a fost lider absolut, surclasând toate celelate televiziuni. Pe perioada meciului România, 619.000 de români aşteptau cu sufletul la gură deznodământul partidei. A înregistrat o cotă de piaţă de 18.7 % şi 6,5 puncte de rating. Marti, 14 iunie, Prima TV a avut o creştere de 4 ori pe target (+317%) şi s-a triplat în mediul all urban (+190%).

România a pierdut aseară cu scorul 0-3 în faţa celor din Muntenegru. Gică Popescu, expertul Prima TV, a criticat dur, in studioul UEFA NATIONS LEAGUE. “Este o seară tristă, una dintre cele mai triste ale fotbalului românesc. Am pierdut fără drept de apel, nu am arătat nimic, nu am avut şut pe poartă. O seară pe care întreg fotbalul românesc o va uita cu greu. Trebuie să acceptăm adevărul crunt, doar atât putem”. A declarat internaţionalul roman la Prima TV.

 

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...