Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PONTURI PENTRU PARIURI – GERMANIA/ Confirmarea

Hamburger SV – 1899 Hoffenheim 2

Chiar dacă nu mai impresionează aşa cum o făcea în sezonul anterior, 1899 Hoffenheim se menţine în partea de sus a clasamentului şi arată ca o formaţie solidă, cu pretenţii serioase în Bundesliga. E drept că anul trecut pe vremea aceasta era lidera campionatului, însă gruparea miliardarului Dietmar Hopp nu mai are acelaşi statut de “blockbuster” pentru că lumea s-a obişnuit să o vadă acolo, pe poziţiile fruntaşe din Germania.

“Ori la bal ori la spital”

În această etapă Hoff enheim merge pe “HsH Nordbank Arena” pentru a da piept cu o altă echipă ce are aspiraţii mari în acest sezon, Hamburger sV. În mod normal meciul ar trebui să fi e unul deschis, cu multe ocazii şi plin de goluri, asta pentru că Hamburg joacă ofensiv pe teren propriu, acolo unde anul acesta a remizat doar o singură dată.

În acelaşi timp oaspeţii nu au nici un rezultat de egalitate în această ediţie de campionat în meciurile din deplasare, linia lor de clasament arătând patru victorii şi trei înfrângeri. Se anunţă aşadar un meci de totul sau nimic, în care va fi clar alb sau negru, în nici un caz gri.

Formă de moment

Echipa care va fi mai în formă în ziua meciului va câştiga. Hoff enheim vine după două succese consecutive în deplasare în timp ce Hamburg nu s-a mai impus pe „HsH Nordbank Arena” din etapa a şaptea, de la acel 1-0 cu Bayern. Chiar dacă mulţi ar fi tentaţi să meargă pe mâna gazdelor, care din punctul de vedere al cotei dată de casele de pariuri par favorite, noi credem că Hoffenheim se va impune şi vă propunem pentru această săptămână un pronostic surpriză, 2.

Bundesliga
Schalke 04 – Hertha Berlin 1 peste 2.5 goluri

Lucrurile par foarte simple. Schalke arată în sfârşit ca o echipă mare, tipic pentru orice formaţie pregătită de Felix Magath, în timp ce Hertha pare condamnată la retrogradare, fi ind în continuare „lanterna roşie“ a Bundesligii. „Signal Iduna Park“ va fi în acest weekend un stadion pe care ar trebui să vedem o „ploaie“ de goluri, asta pentru că Hertha are cea mai slabă apărare din campionat. Este normal ca mulţi să se arate însă nemulţumiţi de cota pe care le-o vor oferi casele de pariuri „minerilor“, însă aici se poate juca şi la handicap. Noi anticipăm o victorie a gazdelor la cel puţin două goluri diferenţă.

Bundesliga
Hannover 96 – Leverkusen 2

„Farmaciştii“ nu se pot gândi decât la victorie în această partidă. Faptul că Hannover nu a câştigat decât două meciuri pe teren propriu în acest sezon le dă foartă multă încredere oaspeţilor care sunt în cursa pentru titlul neofi cial de campioană de iarnă. Având în vedere că până acum Leverkusen nu a pierdut niciodată pe terenurile adverse pare destul de greu de crezut că acest lucru se va întâmpla în etapa cu numărul 15. La prima vedere aşadar oaspeţii au avantaj însă vă sfătuim să nu pariaţi foarte mulţi bani pe această partidă. Reţineţi, Bundesliga este, poate, cel mai imprevizibil campionat al Europei.

2. Bundesliga
Arminia Bielefeld – Fortuna Düsseldorf 1

Ambele echipe aleargă după promovare însă favorita pare Arminia. Chiar dacă au pierdut două meciuri pe propriul teren în acest sezon amfi trionii au prima şansă deoarece Fortuna este o echipă modestă în deplasare, care într-un clasament doar al acestor jocuri s-ar afla la jumătatea ligii secunde. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: