Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PONTURI PENTRU PARIURI – ITALIA/ Derby d'Italia, anul 100

Juventus – Inter X

Situația în acest derby este simplã, intriga lui însã, ceva mai complicatã. Juventus se aflã în spatele lui Inter în campionat şi are oportunitatea unicã de a micşora ecartul existent, în prima confruntare directã a sezonului, în caz contrar titlul riscând sã le alunece încã o datã printre degete torinezilor. Şi asta fiindcã inter, chiar dacã nu strãluceşte pe continent nici în acest an, nu are mulți rivali de calibrul sãu în Cizmã. altfel spus, Ciro Ferrara nu se poate aştepta la cadouri din partea adversarelor lui inter, sau, raționamentul invers, la derapaje ale liderului cu formațiile de pluton, precum palermo, Udinese sau Chievo. De altfel, Chivu & Co. au avut un parcurs de regularitate, în primele 13 etape înregistrând 10 victorii, 2 remize şi un singur eşec, la limitã (0-1), administrat de Sampdoria. În acelaşi interval, “Bãtrâna Doamnã” a fost oscilantã în rezultate, pierzând puncte prețioase, în special acasã unde a remizat cu Bologna şi Fiorentina, pentru ca apoi sã cedeze în fața lui napoli. acum, Juve este obligatã sã repare oalele sparte în duelul cu marea rivalã din milano, ştiind cã orice alt deznodãmânt decât victoria îi reduce drastic şansele la titlu.

Centenar cu scântei

Pentru cei care au în minte tensiunile apărute între cele două grupări în urma scandalului Calciopoli, când Inter a profitat de căderea lui Juve în serie B şi a preluat frâiele fotbalului italian fără să le mai dea drumul, facem precizarea că rivalitatea celor două superputeri durează de 100 de ani. Primul joc în serie a între Juventus şi Inter s-a disputat la torino, pe 14 noiembrie 1909, iar gazdele s-au impus cu 2-0. au urmat 209 întâlniri directe în toate competiţiile, iar cea mai recentă dintre ele, disputată în aprilie în serie a şi tot în piemont, s-a încheiat indecis, 1-1, marcatori Balotelli, respectiv grygera. spre un deznodământ similar înclinăm în pronosticul nostru şi de această dată, întrucât Juve, deşi este capabilă într-o zi bună şi cu fanii alături să învingă pe oricine, inclusiv pe inter, are vulnerabilităţi evidente (fazele fixe sunt călcâiul lui ahile, s-a văzut la Bordeaux) care nu îi permit încă să emită pretenţii la titlu. ambele formaţii au nevoie de o victorie mare şi vom avea, cu siguranţă, un derby centenar cu scântei.

Serie A
AS Roma – Lazio 1

Un meci ce ar fi fost capul de afi ş al etapei a 15-a, dacă nu am fi avut în aceeaşi rundă duelul pentru scudetto dintre Juve şi Inter. Marile rivale din capitala Italiei traversează amândouă un sezon cu puţine realizări. Au avut un start de campionat foarte prost, din care Roma şi-a revenit uşor în ultima perioadă graţie şi “efectului Ranieri”, în timp ce Lazio se luptă din răsputeri să iasă din zona periculoasă, “acvilele” fi ind în horă cu Bologna, Atalanta sau Livorno. Chiar dacă un derby trezeşte energii nebănuite, şi este hazardat să dai un pronostic, noi vedem Roma favorită, forma recentă a capitolinilor pe Olimpico fiind una deosebită. Din septembrie, “giallorossi” au câştigat acasă şase partide din şapte în toate competiţiile, înscriind 14 goluri şi primind numai 6. Sezonul trecut, prologul derby-ului a fost câştigat tot de Roma cu 1-0.

Serie B
AlbinoLeffe – Lecce 2

Între cele două formaţii se cască prăpastia în clasamentul Serie B. Gazdele se afl ă în zona nisipurilor mişcătoare, iar obiectivul lor îl reprezintă, lesne de ghicit, salvarea de la căderea în Lega Pro, fosta Serie C. Şi cum mai e mult până departe (nici nu am ajuns la jumătatea întrecerii în “cadetteria”), această ţintă le este la îndemână. Oricum, AlbinoLeffe a coborât mult ştacheta faţă de sezonul precedent, când termina pe poziţia a noua.

Vizita lui Lecce în oraș nu este o veste prea grozavã pentru elevii lui Emiliano Mondonico. Aceștia nu au obţinut decât un succes în primele opt partide disputate acasã, pierzând fãrã drept de apel cu echipele din vârf ca Ancona (1-3) și Modena (0-3). Leffe are de altfel una dintre cele mai slabe apãrãri din Serie B, primind 22 de goluri în primele 14 runde.

Lega Pro 1 A
Perugia – Paganese 1

Participarea în al treilea eșalon valoric din Italia este o umilinţã greu de digerat pentru fanii și conducãtorii Perugiei, care nu uitã cã de aici au plecat în fotbalul mare Grosso, Ravanelli, Nakata sau Zalayeta. Dar vremurile de glorie, când echipa era un nume în Serie A, pot fi reînviate, și existã exemple care o probeazã, precum Fiorentina, Napoli și Genoa. Deocamdată, Perugia trebuie să se concentreze pe Lega Pro, unde are o şansă bună de a promova la fi nele sezonului, cu precădere datorită formei fantastice afi şate acasă. “Grifonii” au un procentaj aproape perfect pe Stadio Renato Curi, unde a câştigat şase şi a terminat la egalitate o a şaptea partidă. Se va face aproape sigur 7-1-0, întrucât Paganese este “lanterna roşie”, iar afară a pierdut 6 din 8 jocuri, primind un sac de goluri (17).

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: