Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Performanță uriașă pentru Ronaldo la naționala Portugaliei

Portugalia, campioana europeana en titre, a castigat, la Lisabona, ultimul meci amical inainte de startul turneului final al EURO 2020, scor 4-0 cu Israel.

Pentru reprezentativa antrenata de Fernando Santos au inscris Bruno Fernandes (41, 90), Cristiano Ronaldo (43) si Joao Cancelo (84).

Campioana continentala en titre va debuta cu incredere la EURO 2020 in urma acestui succes.

Ronaldo a inscris cel de-al 104-lea gol la nationala in 175 de selectii, fiind la doar cinci reusite de egalarea recordului mondial detinut de iranianul Ali Daei (109).

Portugalia va debuta pe 15 iunie, contra Ungariei, la Budapesta. Urmatorul sau meci va avea loc pe 19 iunie, la Munchen, impotriva Germaniei, pentru ca in al treilea meci din grupa sa infrunte campioana mondiala Franta, pe 23 iunie.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: