Perechea Anna Danilina/ Harri Heliovaara, câştigători la dublu mixt la US Open

Dublul Anna Danilina (Kazahstan)/ Harri Heliovaara (Finlanda) au câştigat titlul la dublu mixt la US Open, după ce a învins, scor 6-3, 6-4, perechea favorită Jessica Pegula/ Austin Krajicek.

Clasată pe locul 29 la dublu, acesta este primul titlu de Grand Slam pentru Danilina, dar şi pentru Kazahstan la dublu mixt.

Este al cincilea titlu de dublu al jucătoarei în vârstă de 28 de ani la nivel general, după ce a câştigat deja patru în circuitul WTA. La începutul acestui an, ea a cucerit titlul de la Hamburg împreună cu Alexandra Panova.

Heliovaara a uitat iniţial să o menţioneze pe Danilina când s-a adresat publicului de pe Arthur Ashe Stadium în timpul prezentării trofeului, dar a cerut rapid microfonul înapoi.

“Trebuie să îi mulţumesc şi partenerei mele”, a spus Heliovaara. “Ea este motivul pentru care ne aflăm aici. Nu vă cunoşteam acum două săptămâni, acum vă cunosc foarte bine. Îţi mulţumesc foarte mult, Anna”.

Stiri recente

Rapid a învins în derby-ul cu FCSB, 2-0. Giuleștenii, neînvinși în fața campioanei

Rapid a învins FCSB, 2-0, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii. Echipa din Giulești a câștigat...