Pe lângă ce accident a trecut la munte Elena Chiriac

Una dintre pasiunile Faimoasei Elena Chiriac, concurenta de la reality-show-ul Survivor, care se difuzează la Pro TV și are loc în Republica Dominicană, este trekkingul, drumețiile montane.

După o noapte petrecută la pensiunea familiei din Curtea de Argeș, Elena alături de fratele ei Teodor și de tatăl Romeo, au pornit să străbată traseul Valea lui Stan din Munții Făgăraș.

Valea lui Stan este recunoscută ca fiind o varianta de hiking și plină de adrenalină.

Asta s-a întâmplat în perioada Mărțișorului, anul trecut.

Traversarea canionului “Valea lui Stan” este probabil cel mai impresionant din țara noastră.

Un traseu de aventură foarte spectaculos unde înaintarea se face aproape în întregime cu ajutorul amenajărilor.


Traseul presupune o succesiune de porţiuni (scări) verticale printre care se intercalează scurte porţiuni (platforme) orizontale.

Toate pasajele sunt foarte bine asigurate cu scări metalice, scoabe, pasarele şi cabluri metalice.

Întâlnirea cu ursul este deja ceva obișnuit în zona Transfăgărășanului, din fericire cel întânit de Elena s-a aflat la o distanță liniștitoare – vezi Foto și înregistrare video.

Însă nu ursul, ci un alt animal sălbatic neprevăzut era de fapt să o accidenteze grav pe Elena.

În momentul când traversa cu tatăl ei un mic canion de pe Valea lui Stan (că Teodor era cu mult în față), din senin au început să cadă lângă ea mai întâi pietricele. Apoi mici bucăți de stîncă. Ca apoi la aproximativ 2 m de Elena să se audă o bușitură puternică. Când s-a apropiat să vadă ce era să-i cadă în cap, era vorba despre… un pui de vulpe. Care probabil alunecase din vârful muntelui și a căzut de la peste 200 m.

Elena fiind mare iubitoare de animale nici măcar nu a realizat gravitatea situației. Ba mai mult a tot încercat să cheme o salvare, dar nu era semnal, sau să facă ceva să salveze animăluțul.

Dar puiul de vulpe era deja mort.

(de Romeo Chiriac)

 

Stiri recente

Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris 5 goluri – spune selecționerul...

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz consideră că Robert Lewandowski ar fi marcat 5 goluri dacă ar fi jucat pentru Argentinei...