Pe 1 Decembrie, BCR isi transforma pagina de facebook intr-un atelier de confectionat steaguri pentru Olimpici

Pe data de 1 decembrie a.c., de dimineata de la ora 10.00 pana seara la ora 16.00, BCR, unul dintre partenerii oficiali ai Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, isi va transforma pagina de facebook intr-un atelier colectiv de croitorie unde vor fi confectionate, in direct pe facebook, 10 steaguri tricolore personalizate pentru 10 federatii sportive olimpice, urmand ca in perioada urmatoare sa fie create steaguri artistice si pentru celelalte federatii, informeaza COSR.

Sub motto-ul „Un steag pentru fiecare Olimpic al Romaniei”, un croitor simpatic secondat de MC-ul Toma Alexandru, creative artist si stand-up comedian, va croi steaguri tricolore (rosu, galben si albastru) din bumbac cu textura de „bob de orez” pentru judo, din funie colorata impletita pentru lupte, sau din material intarit in falduri care sa imite apa pentru kaiac – canoe si canotaj. La steagurile pentru inot, croitorul va folosi separatoare de culoare tricolore, steagurile pentru scrima vor fi confectionate din piele alba cu trei taieturi ca de sabie, iar pentru atletism, trei fasii de piele colorata rosu, galben si albastru vor fi unite cu sireturi albe, pentru a sugera pantofii sport. Steagul pentru tenis va fi croit din doua fasii de fetru, una rosie si alta albastra, unite prin intermediul unei plase de tenis galbene, iar la gimnastica artistică, steagul va fi confectionat din bucati tricolore de catifea si voal, cu paiete, de asemenea tricolore, avand ca inspiratie costumele gimnastelor noastre.

Astfel, pe 1 decembrie a.c., de dimineata de la ora 10.00, pana seara la ora 16.00, croitorul de steaguri tricolore va lucra live, pe facebook, ajutat de Toma Alexandru care va povesti despre sportivi si va rememora momente olimpice, sustinut de vizitatorii paginii de facebook.

Tot Toma Alexandru ii va incuraja pe oameni sa scrie cat mai multe mesaje de sustinere si sa le spuna si prietenilor sa intre pe pagina de facebook a BCR, deoarece croitorul va lucra doar atata vreme cat va primi incurajari cu „like”, „share” si „comment”.

La final, toate steagurile vor fi oferite federatiilor sportive.

(de Teodor Chiriac)

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...