Universitatea Cluj şi Alexandrion Grup au sărbătorit un an de colaborare

Clubul de fotbal  Universitatea Cluj  şi compania Alexandrion Grup au sarbatorit impreuna un an excelent, informează Sport Profit.

În acest moment, Fundaţia Alexandrion şi Alexandrion Grup România susţin activ sase echipe de fotbal: Universitatea Craiova, CSM Politehnica Iaşi, ASU Politehnica Timisoara, Petrolul Ploieşti, Universitatea Cluj  si Metaloglobus Bucuresti.

“Mi-ar plăcea ca în 2019, atunci când “U” Cluj va împlini 100 de ani de existenţă, să sărbătorim împreună revenirea echipei în Liga I. Alexandrion Grup vă va susţine cel puţin până când veţi ajunge acolo unde vă este locul, in liga I si de ce nu in cupele europene”, a fost mesajul directorului de marketing sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu, pentru oficialii Universităţii. Fondatorul si presedintele Grupului Alexandrion este omul de afaceri Nawaf Salameh.

În domeniul sportiv, cei de la Alexandrion Grup si Fundatia Alexandrion au fost si sunt implicati  în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul, box-ul, polo, tenisul de camp, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.


Motto-ul Fundației Alexandrion este: „continuarea maratonului susținerii mișcării sportive din România”.

(Foto: Dan Bodea)

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...