Ovidiu Burcă, după înfrângerea cu Rapid: Scorul mă va ţine treaz câteva zile!

Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a declarata dup meciul pierdut cu 0-4 în Giuleşti, cu Rapid, că scorul îl va ține treaz câteva zile.

„Rapid a fost echipa mai bună, ne-a dominat la toate capitolele, scorul e un pic cam drastic, dar a învins echipa mai bună. Scorul mă va ţine treaz câteva zile, trebuie să strângem din dinţi, să muncim mai mult.

Defensiv, toată echipa a făcut un joc slab. Dacă aş reproşa ceva ar fi că după 0-2 am pierdut total organizarea, toată lumea a plecat în atac, dar nu pot să arăt pe nimeni cu degetul. Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite.

Avem această pauză şi putem să reglăm din problemele pe care le-am constatat. E o înfrângere care pe mine personal şi pe suporteri ne doare foarte tare. Trebuie să mergem înainte.

Suntem mult în spatele FCSB-ului, Rapidului, Craiovei. Asta e o realitate pe care trebuie să o acceptăm. Încet, încet vom ajunge şi noi la nivelul ăsta Daţi-ne timp pentru asta. Despre suporteri, nu mi se pare normal!

Dacă vin aici, trebuie lăsaţi să intre, să arate, mi se pare că este un abuz. Nu ştiu dacă ar fi contat, dar dacă ar fi fost alături de noi, ne-a fi dat un imbold”, a declarat Ovidiu Burcă.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...