Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Olaru invinsa de Venus Williams

Romanca Raluca Olaru a fost eliminata in semifinalele turneului international feminin de tenis de la Memphis (Statele Unite), fiind invinsa in doua seturi, cu 6-3, 6-2, de americanca Venus Williams.

In ultimul act al acestei competitii, dotata cu premii in valoare de 175.000 de dolari, Venus Williams o va intilni pe principala favorita, israelianca Shahar Peer, care a dispus in cealalta semifinala, cu 6-4, 7-5, de o alta reprezentata a Statelor Unite, Mailen Tu.

Pentru calificarea in semifinale, Raluca Olaru, in virsta de 18 ani, a primit un cec de 8.300 dolari si 55 de puncte WTA.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: