Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Hochei: Sport Club a castigat primul meci al finalei

Finala campionatului naţional de hochei pe gheaţă dintre marile rivale, Sport Club Miercurea Ciuc şi Steaua Bucureşti, a debutat vineri cu o victorie a ciucanilor, cu 4-2, pe teren propriu.

După ce a terminat sezonul regulat din România, Sport Club are avantajul unui meci în plus pe teren propriu în finala cu Steaua iar formaţia din Miercurea Ciuc a profitat pentru moment de acest avantaj, învingând în meciul de debut al finalei pe Steaua cu 4-2 pe teren propriu.

Gazdele au dominat prima parte a jocului şi conduceau după aproape o jumătate de oră de joc cu 2-0, goluri Levente Elekeş şi Stratko, însă Steaua a egalat surprinzător, după două acţiuni individuale, prin Sadiy şi Răzvan Lupaşcu.

Cu 10 minute înainte de final însă, Levente Hozo şi Patulic înscriu pentru Miercurea Ciuc iar Steaua, deşi a renunţat la portarul Catrinoi pentru încă un jucător de câmp, nu a mai reuşit decât o bară la poarta adversă astfel că Sport Club Miercurea Ciuc a debutat cu dreptul în finala campionatului naţional învingând cu 4-2 pe Steaua.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: