Hochei: Sport Club a castigat primul meci al finalei

Finala campionatului naţional de hochei pe gheaţă dintre marile rivale, Sport Club Miercurea Ciuc şi Steaua Bucureşti, a debutat vineri cu o victorie a ciucanilor, cu 4-2, pe teren propriu.

După ce a terminat sezonul regulat din România, Sport Club are avantajul unui meci în plus pe teren propriu în finala cu Steaua iar formaţia din Miercurea Ciuc a profitat pentru moment de acest avantaj, învingând în meciul de debut al finalei pe Steaua cu 4-2 pe teren propriu.

Gazdele au dominat prima parte a jocului şi conduceau după aproape o jumătate de oră de joc cu 2-0, goluri Levente Elekeş şi Stratko, însă Steaua a egalat surprinzător, după două acţiuni individuale, prin Sadiy şi Răzvan Lupaşcu.

Cu 10 minute înainte de final însă, Levente Hozo şi Patulic înscriu pentru Miercurea Ciuc iar Steaua, deşi a renunţat la portarul Catrinoi pentru încă un jucător de câmp, nu a mai reuşit decât o bară la poarta adversă astfel că Sport Club Miercurea Ciuc a debutat cu dreptul în finala campionatului naţional învingând cu 4-2 pe Steaua.