Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Olaroiu: Steaua a fost mereu pusa la zid

Dupa ce selectionerul Victor Piturca l-a criticat pe Mirel Radoi in urma declaratiilor facute de acesta referitor la echipa nationala, Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, a luat atitudine.

„Eu stiam ca multi oameni au murit la Revolutie tocmai pentru ca astazi sa ne putem exprima liber. Radoi cred ca este unul dintre cei mai inteligenti jucatori pe care i-am întâlnit în cariera. Steaua a fost mereu pusa la zid, chiar daca s-a prezentat onorabil si în meciul cu Sevilla. Putini sunt cei care au facut ceva pentru Steaua si au dreptul sa critice aceasta echipa. Tot felul de ratati, esuati… însa cu totii avem dreptul la o opinie. Radoi tine foarte mult la aceasta echipa, este viata lui si de aceea a declarat ca Steaua este echipa lui nationala. Eu zis ca Radoi este mai inteligent decât cei care-si dau cu parerea despre el”, a declarat Cosmin Olaroiu în cadrul conferintei de presa sustinuta dupa antrenamentul efectuat, sambata dimineata, pe stadionul Municipal din Oradea.

Anterior, Mirel Radoi declarase ca, pentru el, Steaua reprezinta echipa nationala, lucru carel-a deranjat vizibil pe Piturca.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: