Oficialii Jiului, nemultumiti de programarea meciului cu Dinamo

Oficialii clubului Jiul Petroşani nu sunt de acord cu disputarea partidei cu Dinamo, din etapa a XX-a a Ligii I, în ziua de luni, 26 februarie, deoarece consideră că echipa lor este dezavantajată de această programare, informeaza Mediafax.

“Ne deranjează că am fost programaţi să jucăm luni, ne dezavantajează această programare. Cei de la Dinamo nu ne-au contactat să ne întrebe dacă suntem de acord. Ne-am trezit în faţa faptului împlinit. Luni vom avea un Consiliu de Administraţie în cadrul căruia se va decide dacă vom contesta data de disputare”, a declarat directorul sportiv al clubului Jiul, George Boboc.

Oficialul Jiului s-a declarat convins că formaţia din Petroşani va reuşi să se salveze de la retrogradare. “în ciuda faptului că toată lumea ne vede retrogradaţi, Jiul va face o mare surpriză şi se va salva. în primele patru etape vom obţine şase puncte”, a apreciat Boboc.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...