Cupa Angliei: Tottenham face spectacol

în ultimul meci din optimile de finală ale Cupei Angliei, Tottenham s-a impus cu un spectaculos 4-0 pe terenul lui Fulham graţie a două duble Robbie Keane (foto) şi Dimitar Berbatov.

Primul care a lovit a fost Robbie Keane în minutele 7, după o degajare a lui Robinson prelungită de Mido, şi 68, după o fază aproape trasă la indiggo cu prima, iar Berbatov, intrat în minutul 74 chiar în locul lui Mido, a puncat şi el în minutele 78, după o pasă printre a lui Zokora, şi 89, lob peste Laştuvka după o pasă excelentă a lui Robbie Keane.

Spre deosebire de evoluţiile excelente ale atacanţilor de la Tottenham, cei de la Fulham au dezamăgit complet, Vincenzo Montella încheind meciul chiar înainte de vreme după ce a fost eliminat în minutul 90 pentru o lovitură aplicată la centrul terenului chiar lui Robbie Keane.

Pe lângă Tottenham s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei şi Manchester City, 3-1 în deplasare cu Preston North End, goluri marcate de Michael Ball, Georgios Samaras şi Stephan Ireland, respectiv Dave Nugeant. Gazdele au deschis scorul în minutul 8 însă oaspeţii au egalat înainte de pauză şi au dat lovitura pe finalul meciului.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...