Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Cupa Angliei: Tottenham face spectacol

în ultimul meci din optimile de finală ale Cupei Angliei, Tottenham s-a impus cu un spectaculos 4-0 pe terenul lui Fulham graţie a două duble Robbie Keane (foto) şi Dimitar Berbatov.

Primul care a lovit a fost Robbie Keane în minutele 7, după o degajare a lui Robinson prelungită de Mido, şi 68, după o fază aproape trasă la indiggo cu prima, iar Berbatov, intrat în minutul 74 chiar în locul lui Mido, a puncat şi el în minutele 78, după o pasă printre a lui Zokora, şi 89, lob peste Laştuvka după o pasă excelentă a lui Robbie Keane.

Spre deosebire de evoluţiile excelente ale atacanţilor de la Tottenham, cei de la Fulham au dezamăgit complet, Vincenzo Montella încheind meciul chiar înainte de vreme după ce a fost eliminat în minutul 90 pentru o lovitură aplicată la centrul terenului chiar lui Robbie Keane.

Pe lângă Tottenham s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei şi Manchester City, 3-1 în deplasare cu Preston North End, goluri marcate de Michael Ball, Georgios Samaras şi Stephan Ireland, respectiv Dave Nugeant. Gazdele au deschis scorul în minutul 8 însă oaspeţii au egalat înainte de pauză şi au dat lovitura pe finalul meciului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: