Handbal, Cupa Cupelor: FC Nurnberg – Oltchim Rm. Valcea 27-29

Lidera absolută a campionatului naţional de handbal feminin, Oltchim Rm Vâlcea, s-a impus cu 29-27 pe terenul liderei din Bundesliga, FC Nurnberg, şi este foarte aproape de calificarea în sferturile de finală ale Cupei Cupelor.

Partida din Germania a fost una destul de echilibrată, dovadă şi rezultatul final, dar Oltchim a condus aproape în permanenţă jocul şi pe tabela de marcaj şi a arătat că este totuşi peste cea mai bună echipă din Bundesliga.

După 15-15 la pauză, Oltchim s-a impus în final cu 29-27 în special datorită cuplului Steluţa Luca – Valentina Ardean Elisei dar şi datorită intervenţiilor salvatoare ale portarului Luminiţa Huţupan Dinu.

Fanii germani au fost în mai multe rânduri nemulţumiţi de deciziile brigăzii de arbitri din Serbia, Branka Maric – Zorica Gardinovack, dar până la urmă au recunoscut supremaţia echipei noastre.

La Nurnberg joacă nume precum Katrin Blacha, Katrin Engel, Stehpanie Offenbock, Barbara Strass sau Agniezska Tobias dar şi românca Georgeta Diniş.

Returul va avea loc la Rm. Vâlcea pe 24 februarie.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...