Te asteptam si pe retelel sociale

Eveniment

Numeroase vedete joacă pentru Leon Kamara la Trofeul Artistilor

Prima editie a Trofeului Artistilor, dedicata lui Leon, baietelul lui Kamara de la Alb-Negru, se va disputa, sambata, 22 mai, in cadrul bazei Juventus Academy (Bucuresti).

Leon a fost diagnosticat după nastere cu o boala degenerativa, tetrapareza spastica, o forma grava de paralizie cerebrala care are drept rezultat pierderea partiala sau totala a utilizarii trunchiului si a membrelor.

“Fiecare poveste are un Erou. Adevaratul erou in toata povestea noastra, e Leon. Noi suntem doar „aia doi” de pe margine, care il incurajam. Puteti sa ne spuneti: suporteri, antrenori si finantatori, dar el duce greul, el alearga acolo pe teren. … Leon ma invata ca imposibilul ramane imposibil pana devine posibil. Si pasii lui spre a sta in picioare imi dovedesc zilnic acest lucru. … Dragi parinti, voi care treceti printr-o asemenea experienta de viata si nu numai, luptati alaturi de copiii vostri, in fiecare dintre ei, sta o Minune, un Erou. Atunci cand simti ca ati ajuns la capatul puterilor, uitati-va in ochii lor si asa va veti da seama ca sunteti abia la inceput de drum. Calatorie placuta…”, a declarat Kamara, intr-o postare pe Facebook.

Nationalele artistilor si jurnalistilor, vedete si fotbalisti de renume, printre care, Kamara, Selly, Dorian Popa, Aurelian Temisan ,Adrian Enache, Cosmin Selesi; colegul lui Kamara de la Alb-Negru, Andrei Stefanescu, Giani Kirita, Miodrag Belodedici, Ciprian Marica, Marius Niculae, Răzvan Raț, Daniel Niculae, vor juca pentru Leon, informeaza www.trofeul-artistilor.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația Fair Play Vâlcea, Asociația Municipală de minifotbal București, Smart Cup împreună cu Kamara și Naționala Artiștilor din România.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: