Niculescu: S-au pierdut doua puncte din cauza mea

Atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, a declarat sâmbătă că roş-albii au jucat bine contra Vasluiului, cu excepţia sa, şi că el este singurul vinovat pentru faptul că echipa lui Mircea Rednic a ratat victoria.

„S-au pierdut două puncte numai din cauza mea. Îmi cer scuze colegilor, antrenorilor, conducătorilor şi suporterilor. Asta este viaţa, pentru mine este o perioadă mai grea. Am avut şi ghinion, dar în cazul meu, când ratezi din cinci sau şase metri, nu se mai poate vorbi de ghinion. Am o mare mâhnire în suflet şi sunt dezamăgit”, a spus Niculescu, după care a precizat: „Cu excepţia mea, echipa a făcut un joc foarte bun. E normal ca suporterii să fie supăraţi, dar ar trebui să fie supăraţi pe mine. E inexplicabil impasul în care se află Dinamo, parcă ne-a părăsit şi norocul”.

Referitor la partida cu Steaua, din etapa a 25-a, Niculescu a afirmat că este şansa roş-albilor de a-şi spăla păcatele: „Deşi datele sunt altele la partida cu Steaua, este şansa noastră să ne spălăm păcatele. Trebuie să ne revenim în Ghencea”.

Partida Steaua-Dinamo, din etapa a 25-a a Ligii I, va avea loc sâmbătă, 7 aprilie, pe stadionul Steaua, şi va fi transmisă în direct de Kanal D.