Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Nici vorbă de spectatori pe stadioane! Anunțul făcut de ministrul Sportului!

Sâmbătă, numărul cazurilor de fotbalişti infectaţi la Dinamo a ajuns la 10. De asemenea, meciul FCSB – CFR Cluj, din Liga 1, a fost amânat, după ce Alexandru Păun a fost depistat pozitiv.

După aceste vești, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a subliniat, sâmbătă, pe Facebook, că sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele nu se vor redeschide pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor. Stroe a cerut să nu se lanseze “scenarii fără temei” şi a făcut un apel la responsabilitate din partea tuturor.

„În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezenţa publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta. Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor. Suntem fermi în această privinţă. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică. Îi rog pe toţi, indiferent de funcţie, de poziţia pe care o au, să fie responsabili şi să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei. Încă putem câştiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport şi în întreaga societate”, a transmis Ionuţ Stroe.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 889 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, numărul fiind un nou record zilnic. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 36.691. Totodată, s-au înregistrat 21 de noi decese, bilanţul fiind de 2.009.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: