Neymar, prezentat cu fast la Al-Hilal

Neymar a fost prezentat la clubul Al-Hilal din Arabia Saudită. Rachete de semnalizare, lasere şi focuri de artificii au luminat cerul de deasupra Riadului în momentul în care Neymar, îmbrăcat în echipamentul albastru al noului său club, a intrat pe terenul stadionului King Fahd International Stadium din capitala saudită.

Neymar, 31 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu Al-Hilal, după şase sezoane petrecute la Paris Saint-Germain, unde a câştigat cinci titluri de campion al Franţei.

El a salutat mulţimea în timp ce cuvintele „Neymar este albastru” erau afişate deasupra stadionului de un sistem de drone. Alte două recrutări recente, brazilianul Malcom şi portarul internaţional marocan Yassine Bounou, şi-au făcut, de asemenea, apariţia pe stadionul Al-Hilal FC.

Transferat de la PSG pentru aproximativ o sută de milioane de euro, inclusiv bonusuri, numărul 10 brazilian se alătură unei galaxii de vedete ale fotbalului mondial pe care regatul a reuşit să le atragă în ultimele luni în Saudi Pro League.

Neymar a negociat un salariu anual de 100 de milioane de euro. După prezentarea sa, el a urmărit din tribune meciul de campionat al clubului său împotriva lui Al-Fayha.

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...