CFR Cluj l-a cedat pe Emmanuel Yeboah la Brøndby IF!

CFR Cluj şi Broendby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah (20 ani) la gruparea daneză, a anunţat, sâmbătă, echipa din Gruia pe pagina sa de Facebook.

Venit la CFR la începutul anului trecut, Yeboah „şi-a demonstrat, în scurt timp, calităţile ofensive”, evoluând pentru Academia CFR şi pentru echipa secundă, precizează sursa.

În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare şi a avut o evoluţie constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vişiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri şi a fost autorul a 5 goluri.

„Mulțumim, Emmanuel Yeboah! Cluburile CFR 1907 Cluj și Brøndby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah. Venit la clubul nostru la începutul anului trecut, Yeboah și-a demonstrat, în scurt timp, calitățile ofensive, evoluând pentru Academia CFR și pentru echipa secundă. În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare și a avut o evoluție constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vișiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri și a fost autorul a cinci goluri. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la echipa noastră și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!” arată pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

Stiri recente

Bergodi – E cel mai greu moment al carierei mele în România

Cristiano Bergodi a spus după înfrângerea Rapidului cu Sepsi din în play-off-ul Superligii că este cel mai greu moment...