Nelu Varga anunță după derby-ul Rapid – CFR Cluj: „Ies din fotbal!”

Rapid a învins pe CFR Cluj, 2-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii.

Rapid s-a impus din două penalty-uri, primul transformat de Cristian Săpunaru (36 – penalty), după un fault comis de portarul Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen, iar al doilea fructificat de Marko Dugandzic (71 – penalty), acordat cu uşurinţă la un duel între fundaşul Andrei Burcă şi fostul atacant al CFR-ului.

CFR Cluj venea după şapte etape consecutive fără înfrângere (şase victorii, un egal) în campionat, dar şi după un eşec drastic în Europa Conference League, 0-3 cu Sivasspor.

Rapid, neînvinsă acasă în acest sezon, are două victorii şi două egaluri în ultimele patru etape.

Nelu Varga anunță după derby-ul Rapid – CFR Cluj: „Ies din fotbal!”

„Am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi și retrage definitiv din fotbal. Nu vreau să stau pe pastile și să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o amenințare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemena arbitri, eu nu accept să mai fiu furat. În Giulești a fost furt pe față. Am avut gol valabil, iar al doilea 11 metri nu a fost niciodată. Primul 11 este discutabil, dar hai să spunem că acolo s-a dus să se uite la VAR. Gigi Becali are dreptate și apreciez că a fost corect în tot ce a spus despre meciul nostru.

Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să fie foarte atenți la ceea ce spun eu acum. Știți bine că eu vorbesc în presă destul de puțin, dar nu voi mai accepta să fiu bătaia de joc a nimănui. Vă spun încă o dată că dacă o să mai am parte de un asemnea arbitraj, atunci la primul meci de acest gen voi retrage echipa de pe teren, iar eu de a doua zi voi ieși direct din fotbal. Nu voi mai accepta să fiu furat pe față și umilit. Unii poate vor spune că vorbec la supărare sau vorbesc așa…ca să pun presiune. Însă, îi asigur. Mulți nu mă cunosc, iar mie nu îmi place să vorbesc în presă așa pentru imagine sau nu mai știu eu ce…”, a spus Varga pentru Prosport.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...