Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Naționala, doar remiză în Macedonia de Nord

Naționala de fotbal a României a întâlnit, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etapa a VI-a a Grupei J din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi putea obține a treia victorie consecutivă în luna septembrie, după 2-0 în Islanda și 2-0 acasă cu Liechtenstein.

La capătul unui meci încrâncenat, fără mari ocazii de gol, Macedonia de Nord și România au încheiat la egalitate, 0-0.

În aceeaşi grupă, Armenia a remizat acasă cu Liechtenstein, scor 1-1 (goluri Mkhitaryan ‘45+5 – penalti / Frick ’80), şi Germania a învins în deplasare Islanda, scor 4-0 (goluri Gnabry ‘4, Rudiger ’24, Sane ’56, Werner ’89).

Clasamentul Grupei J: 1. Germania – 15 puncte, 2. Armenia – 11 puncte, 3. România – 10 puncte, 4. Macedonia de Nord – 9 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – 1 punct.

Extrem de important, ca detaliu de regulament, primul criteriu în caz de egalitate de puncte este golaverajul general, Armenia fiind dezavantajată de eșecul la scor (0-6) suferit în Germania. La acest capitol, România are atuul că va juca ultimul meci contra echipei din Liechtenstein, având posibilitatea să forțeze înscrierea numărului de goluri necesar.

Dacă echipa de pe locul 1 se califică direct la Mondiale, naționala de pe locul secund va intra într-un play-off la care vor participa 12 formații. În sistem eliminatoriu (două runde), doar trei dintre acestea vor obține biletele pentru turneul final din Qatar.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: