Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Nadal si Davidenko avanseaza la Australian Open

Rafael Nadal s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open după un meci de cinci seturi cu Andy Murray. Tot în sferturi a ajuns şi rusul Nikolai Davidenko, învingător în patru seturi în disputa cu cehul Tomas Berdich.

Duelul tinerilor favoriţi de la Australian Open, Rafael Nadal – Andy Murray a început cu britanicul la conducere. Murray şi-a adjudecat primul set cu 6-7 şi a condus în runda secundă cu 4-1, dar Nadal a revenit şi s-a impus cu 6-4. Murray a luat setul trei şi a preluat din nou conducerea însă spaniolul, al doilea favorit al întrecerii s-a impus în ultimele două seturi cu 6-3, 6-1.

Nadal va juca în sferturi cu chilianul Fernando Gonzalez, al zecelea favorit al întrecerii. Tot în sferturi a ajuns şi rusul Nikolay Davidenko după un meci în care i-a cedat doar primul set cehului Thomas Berdich. Davidenko s-a impus cu 5-7 6-4 6-1 7-6 şi va juca pentru un loc în semifinale cu Tommy Haas.

în întrecerea feminină, Maria Sharapova s-a calificat în sferturi după un meci greu cu Vera Zvonareva. Sharapova a luat prmul set la mare luptă, scor 7-5, şi a obţinut victoria după o a doua rundă adjudecată la 4. în sferturi, rusoaica va juca în compania unei alte tenismene estice, Anna Chakvetadze.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: