Mutu și Hagi, mulțumiți de rezultatul meciului dintre Rapid și Farul

Antrenorii Adrian Mutu şi Gheorghe Hagi, au fost mulţumiţi de rezultatul de egalitate dintre Rapid și Farul şi de faptul că au produs fotbal de calitate.

Sunt mulţumit cu acest rezultat, nu pot să spun că nu. A fost un meci echilibrat, şi ei puteau învinge, dar şi noi. E un rezultat echitabil.

În prima repriză ei au avut ocazii mai mari cu două bare, în repriza a doua ne-am mai revenit. Cred că am făcut un spectacol în Giuleşti, o bună propagandă fotbalului.

Suntem doi antrenori care gândim fotbalul pe atac, încercăm să câştigăm meciul şi nu ne mulţumim doar cu egalul.

Când se întâlnesc două echipe care joacă un fotbal ofensiv, se întâmplă să fie momente în care o echipă domină, apoi domină celalaltă.

Am obţinut două puncte cu cele mai bune echipe şi mergem mai departe, sper să vină şi victoriile!”, a declarat Adrian Mutu.

Sunt foarte mulţumit, cu toate că ne doream să luăm cele trei puncte, însă ambele echipe au făcut un fotbal bun.

Mentalitatea noastră e să marcăm goluri, dacă vrei să câştigi la Rapid trebuie să marchezi goluri. Am marcat doar unul, dacă mai înscriam poate că am fi câştigat.

Am făcut bine că am folosit câte 45 de minute pe copiii care au jucat trei meciuri într-o săptămână, nu puteam altfel.

În play-off sunt meciuri în care trebuie să câştigi, iar dacă nu poţi să câştigi… E doar etapa a doua, dar vor fi meciuri grele.

Încercăm să creăm o mentalitate foarte bună la Constanţa, aceea de învingător!”, a spus Gheorghe Hagi.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...