Mutu: Arbitrajul a fost slab, ne-a condiţionat tot meciul

Antrenorul Adrian Mutu apreciază, după înfrângerea Rapidului de la Craiova, cu Universitatea, că rezultatul a fost influenţat de arbitrajul slab.

„Suntem într-o criză de rezultate şi încercăm să ieşim Şi azi cred că meciul a fost condiţionat de eliminarea lui Costache în minutul 13, un roşu acordat foarte uşor.

E şi decizia proastă la Costache, dar şi să dai două cartoanşe galbene în primele zece minute în terenul advers. Arbitrajul a fost slab astăzi, ne-a condiţionat tot meciul.

Băieţilor nu am ce să le reproşez pentru că au luptat, au avut atitudine.

La schimbări suntem condiţionaţi de underii 21, iar în afară de Sefer, care era în teren, underii de pe bancă erau fundaşi centrali.

Scandările suporterilor eu cred că sunt o reacţie la aceste două înfrângeri. Dar dacă e cineva nemulţumit că Rapid a stat tot anul în primele cinci, atunci eu nu am ce să mai spun!

Eu sper să recuperez jucătorii accidentaţi pentru meciul următor, să avem tot lotul valid pentru că vrem o victorie”, a declarat Adrian Mutu.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...