Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Mutu: „Am trecut de la agonie la extaz într-un minut/ Horaţiu Moldovan: „Ne aşteptăm să-l cheme pe Dragoş Grigore şi la Gala FIFA pentru cel mai frumos gol”

Antrenorul Adrian Mutu spune că a trecut de la agonie la extaz într-un minut, în meciul câștigat la Botoşani, scor 2-1.

„Am trecut de la agonie la extaz într-un minut! Mă bucur că am câştigat acest meci, pe un teren greu, cu o echipă puternică.

La 1-1 eram un pic frustrat, e normal când ţi se întâmplă în ultimul minut, dar speranţa moare ultima şi e bine că am înscris şi am câştigat.

Papeau e bine, el a fost călcat pe picior, dar a intrat bine în meci, a ţinut mingea, a dat pasă la golul doi. Să vedem ce va mai fi, la asta lucrăm, să rămânem acolo sus”, a declarat Mutu.

Dragoş Grigore, jucătorul care a adus victoria echipei Rapid la Botoşani, le mulţumeşte suporterilor pentru că sunt alături de echipă.

„Bucurie, extraz, cred că au fost toate ingredientele în seara asta. Când eşti egalat pe final te doare, dar e important că am marcat golul victoriei şi am plecat de aici cu trei puncte.  

Rapid va juca meci de meci cu gândul de a câşstiga, Rapid arată bine, şi-a îndeplinit obiectivul principal, acela de a accede in play-off.

Nu mai e nici un secret că suntem peste tot de acasă, le mulţumim celor care ne suştin şi mă bucur că le-am oferit o victorie în seara asta”, a declarat Grigore.

Portarul Horaţiu Moldovan a declarat la finalul meciului de la Botoşani: „De acum ne aşteptăm să-l cheme pe Dragoş Grigore şi la Gala FIFA pentru cel mai frumos gol”.

Rapid Bucureşti a învins, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, în etapa a 28-a a Superligii. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul Dragoş Grigore, din foarfecă, în minutul 90+4.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...