Farul a transferat atacantul din Italia pe care l-a vrut și Rapid! Ce jucător a luat Gică Hagi

Farul Constanţa a anunţat împrumutul lui Louis Munteanu, 20 de ani, de la AC Fiorentina până la finalul sezonului 2022-2023.

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi.

A debutat în prima ligă pentru FC Viitorul când avea doar 17 ani, la data de 27 octombrie 2019, într-o partidă cu Dinamo.

Farul a transferat un atacant din Italia! Ce jucător a luat Gică Hagi

Louis Munteanu este dublu campion de juniori U19 al României şi dublu câştigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat de 13 ori în 40 de meciuri.

Farul Constanța și AC Fiorentina au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Louis Munteanu la formația noastră până la finalul sezonului 2022-2023.

Născut la 16 iunie 2002, la Vaslui, Louis Munteanu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi si a debutat în Liga 1 la 17 ani (27.10.2019), într-o partidă cu Dinamo.

Este dublu campion de juniori U19 al României și dublu căștigător al Cupei Italiei Primavera cu Fiorentina, pentru care a marcat 13 goluri în 40 de partide.

A evoluat până acum la toate echipele naționale U16, U17, U18, U19, U20 și U21.

Mult succes și cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru, Louis!” e comunicatul celor de la Farul.

„M-am întors cu gânduri pozitive, să îmi ajut echipa” – Louis Munteanu

  • Transferul lui Munteanu la Rapid nu s-a realizat pentru că italienii de la Fiorentina doreau doar să-l împrumute un sezon, fără opţiune de transfer definitiv. În acest caz, giuleştenii au renunțat la negocieri.

foto: www.farulconstanta.com

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...