Mouratoglu nu se va mai ocupa de pregătirea lui Rune

Patrick Mouratoglou a anunţat că nu va mai fi co-antrenorul lui Holger Rune (19 ani, 8 ATP), după şase luni alături de el.

“Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos şi îţi va păstra lucruri fantastice. Voi rămâne cel mai mare fan al tău şi voi fi cu ochii pe tine”, a scris Mouratoglou pe Instagram.

Mouratoglou, care l-a primit pe Rune în academia sa, a fost coantrenor timp de şase luni cu mama danezului şi cu antrenorul său istoric Lars Christensen.

Mouratoglou ar urma să-şi păstreze rolul de consilier. „Am avut ocazia să-l avem pe Patrick alături de noi pentru o perioadă limitată şi am avut şase luni instructive şi distractive.

“Vom profita de ceea ce am învăţat pentru a aborda sezonul pe zgură, unde ne aşteaptă trei Masters 1000 şi un Grand Slam.

Academia Mouratoglou şi Patrick fac parte din organizaţia noastră, aşa cum fac de când aveam 13 ani».

De la înfrângerea împotriva lui Rublev în optimile la Australian Open, Rune, care nu are nicio victorie asupra vreunui jucător din top 20 în acest sezon, a fost învins în turul trei la Indian Wells şi în optimi la Miami Open.

Înainte de Rune, Mouratoglou a lucrat cu Halep, care a avut sezonul 2022 încheiat în septembrie anul trecut din cauza unei operaţii la nas.

O lună mai târziu, româca a fost suspendată pentru că a fost testată pozitiv la o substanţă interzisă la ultimul US Open. Durata suspendării nu este cunoscută şi nu a mai jucat de atunci.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...