Monica Niculescu a eliminat-o pe Jelena Jankovici la Hobart

Monica Niculescu, locul 38 WTA şi favorită 3, a eliminat-o pe Jelena Jankovici, numărul 54 mondial, în primul tur al turneului de la Hobart (Australia), cu premii totale de 250.000 de dolari. Monica Niculescu a reușit să câștige în fața Jelenei Jankovic în două seturi, scor 6-2, 6-3.

În turul următor, Niculescu o va întâlni, în direct la Digi Sport, pe învingătoarea partidei Flipkens – Fourlis. Belgianca de 30 de ani e marea favorită a întâlnirii, adversara sa fiind beneficiara unui wildcard (la 17 ani, aceasta se află pe poziţia 423 în clasamentul WTA).

Este de remarcat că Jelena Jankovic a fost întrecută și de Simona Halep, în acest an, în primul tur de la Shenzhen (China).

“Sunt fericită să fiu la Hobart, întotdeauna îmi face plăcere să evoluez la acest turneu. Am avut un meci foarte greu cu Jankovic, care nu greșește nicio minge. Am încercat să rămân concentrată și să lupt pentru fiecare punct. Trebuia să am o evoluție bună pentru că Jelena este o jucătoare excelentă. Cred că m-am descurcat foarte bine. Condițiile de joc nu au fost cele mai bune, din cauza vântului, dar mă bucur că am reușit să mă calific în turul doi. Vreau să mulțumesc și publicului care a venit astăzi să urmărească meciul. Oamenii au fost mereu foarte drăguți și vin să vadă meciurile mele, așa că încerc să vin aici în fiecare an (e la a 8-a participare), să mă simt bine”, a spus Niculescu, la final.

Toate partidele importante de la Hobart şi Sydney sunt transmise în exclusivitate de Digi Sport. Din 2017 vor fi 55 de turnee WTA şi toate pot fi urmărite pe programele noastre în următorii cinci ani.

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...