Messi, după calificarea Argentinei în sferturi la CM: Suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru

Messi a spus, după calificarea în sferturi la CM 2022 Qatar, că Argentina este cu un pas mai aproape de atingerea obiectivului final.

“Încă o ţintă a fost atinsă. Suntem cu un pas mai aproape de obiectivul nostru. A fost un meci greu, ştiam că va fi aşa. Nu am avut prea mult timp să ne odihnim şi eram îngrijoraţi de asta. Australienii sunt foarte puternici din punct de vedere fizic.

Am reuşit să avem un avantaj, dar apoi situaţia s-a complicat. Am suferit puţin la final, dar este Cupa Mondială. Toate jocurile sunt dificile. Mulţumesc tuturor fanilor Argentinei care au fost pe stadion şi ne-au susţinut frenetic. Suntem încântaţi să jucăm în faţa lor, este grozav să avem sprijinul lor, le simţim bucuria şi pasiunea”, a spus Messi.

Argentina s-a calificat în sferturile de finala ale CM Qatar, după ce a învins Australia, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Lionel Messi (35) şi Julian Alvarez (57). Australia a redus din diferenţă prin autogolul lui Enzo Fernandez (77).

Messi a devenit cel mai vârstnic jucător care marchează pentru Argentina în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale, la 35 de ani şi 162 de zile. El a marcat sâmbătă al nouălea său gol în cinci turnee finale ale competiţiei.

În sferturile de finală, Argentina va întâlni Olanda, pe 9 decembrie

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...