Messi are statuie la muzeul Conmebol lângă cele ale lui Maradona şi Pele

O statuie a lui Lionel Messi va sta alături de cele ale lui Diego Maradona şi Pelé la muzeul Confederaţiei sud-americane de fotbal (Conmebol), din Luque, Paraguay.

Messi, ţinând în mână o replică a trofeului Cupei Mondiale, a stat lângă statuia în mărime naturală în timpul unei ceremonii de dezvelire la sediul Confederaţiei Sud-Americane de Fotbal din Luque, Paraguay, înaintea tragerii la sorţi pentru Copa Libertadores de luni.

Sâmbătă, centrul de pregătire al naţionalei Argentinei a fost redenumit cu numele jucătorului de la Paris Saint-Germain.

Jucătorii şi selecţionerul Lionel Scaloni au primit trofee în miniatură ale Cupei Mondiale şi Copa America, pe care au câştigat-o în 2021.

Argentina va juca în noaptea de marţi spre miercuri împotriva Curaçao, într-un meci amical în care Lionel Messi ar putea deveni primul jucător argentinian care ajunge la 100 de goluri pentru echipa naţională.

Twitter

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...