Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Mesajul lui Ianis Hagi pentru cei 30.000 de copii care au fost pe Arena Națională

Deși nu a jucat în meciul cu Norvegia, Ianis Hagi a fost impresionat de atmosfera pe care au creat-o cei 30.000 de copii prezenți pe Arena Națională. Din acest motiv, el a ținut să le mulțumească acestora în mod public. “Am avut privilegiul de a simţi cum îmi tremură inima de emotţie la auzul vuietelor create de copii, patrioţi ce şi-au luat în serios rolul de suporteri adevăraţi. Pot spune că, molipsită de bucuria tinerilor spectatori, România a intrat pe teren cu entuziasm şi sete de victorie. 30.000 de copii. O atmosferă de vis. O Românie frumoasă”, a scris Ianis Hagi pe facebook.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: