Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Meciurile de la Euro 2021 se vor juca cu spectatori

Comitetul Interministerial Euro 2020 a discutat, in sedinta de miercuri, scenariile de acces al publicului la meciurile de la Bucuresti din cadrul Campionatului European.

Potrivit frf.ro, la sedinta care a avut loc la propunerea ministrului Eduard Novak au fost prezente persoane cu decizie in zona masurilor de combatare a pandemiei – Dr. Raed Arafat, secretar de stat la MAI, si Dr. Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii -, dar si reprezentanti de la ministerele Sportului, Internelor si de Externe. Au participat si reprezentanti ai LOS Bucuresti, reprezentantul UEFA la Bucuresti, Taras Mukovoz, si consilierul onorific al premierului pe probleme de Euro 2020, Gheorghe Popescu.

Dupa mai multe ore de prezentare a unor scenarii si de dezbatere a acestora, Comitetul Interministerial Euro-2020 a ajuns la un consens: in perioada urmatoare se va construi scenariul admiterii publicului pe Arena Nationala in limita cotei de 25% din capacitatea totala. Autoritatile medicale impreuna cu cele de asigurare a ordinii publice vor aviza setul de masuri necesare pentru a oferi siguranta deplina celor aproximativ 12 mii de spectatori care vor intra la meciurile Euro 2020.