McLaren anunță parteneriatul cu Renault, după încetarea colaborării cu Honda

Echipa de Formula 1 McLaren a anunțat încetarea colaborării cu constructorul japonez de automobile Honda, începând din sezonul viitor, când va utiliza motoare produse de Renault.

“McLaren Technology Group și Honda Motors Co. Ltd. anunță că pun capăt asocierii lor pentru Campionatul Mondial de Formula 1 la finalul sezonului 2017, de comun acord”, se precizează într-un comunicat comun, în care se precizează, totodată, că “echipa de Formula 1 McLaren-Honda va continua să concureze până la finalul sezonului 2017′, când va înceta colaborarea dintre cele două părți.

“Renault Sport Racing și McLaren Racing sunt bucuroși să anunțe să au convenit un parteneriat privind furnizarea de motoare pentru sezoanele 2018, 2019 și 2020. Acordul prevede ca Renault Sport Racing să aprovizioneze McLaren cu unități de propulsie de Formula 1, stabilind totodată o strânsă relație de muncă cu inginerii și tehnicienii de la McLaren”, se arată în alt comunicat.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...