Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Marius Niculae, Vasile Maftei și Daniel Niculae, alături de pacienții copii și adulți cu boli incurabile

Marius Niculae, Vasile Maftei și Daniel Niculae au participat joi, 19 septembrie, la un antrenament inedit alături de pacienții copii și adulți aflați în grija HOSPICE Casa Speranței.

Pentru că sportul și faptele bune ne aduc împreună, cei trei foști jucători ai echipei naționale le-au făcut o surpriză #Eroinelor și copiilor care se pregătesc să participe la Maratonul București.  Marius Niculae, Vasile Maftei și Daniel Niculae le-au oferit câteva sfaturi pacienților HOSPICE, i-au motivat, au alergat împreună și au împărtășit povești, așa cum face o echipă adevărată.

Pe 12-13 octombrie, Marius Niculae, Vasile Maftei și Daniel Niculae vor îmbrăca tricoul #TeamHOSPICE și vor fi la linia de start a Maratonului București. De asemenea, 40 de Eroine – femei curajoase care au privit boala direct în față, i-au transmis că nu le definește un diagnostic oncologic și au continuat să lupte – vor participa la maraton. Într-o declarație puternică de curaj și perseverență, #Eroinele vor îmbrăca tricoul #TeamHOSPICE și vor parcurge distanța de 3,5 km într-un mars al speranței, antrenate și motivate de sportivi de performanță. Mai mulți copii în scaun rulant, pacienți HOSPICE, vor fi prezenți și ei la start, pentru a demonstra că nicio linie de finish nu e imposibil de trecut, atunci când ai preteni aproape.

Sub sloganul „Contra cronometru, pentru timpul lor!”, #TeamHOSPICE este cea mai mare și mai optimistă echipă care susține o cauză umanitară la Maratonul București.  Fie că vorbim de cursa populară, de cea individuală de 10 km, de ștafetă, de semimaratonul de 21 de km sau de maratonul de 42 de km,  #TeamHOSPICE întrunește peste 700 de alergători, cărora li se adaugă voluntari, sponsori, donatori și o mulțime de susținători.

Cei care doresc să se alăture #TeamHOSPICE și să participe la Maratonul București se mai pot înscrie, până pe 26 septembrie, pe http://bit.ly/2lmp5JR.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului și cele adunate de alergătorii din Team HOSPICE pe platforma galantom.ro sunt dedicate asigurării de servicii gratuite copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă. Datorită celor care cred în cauza HOSPICE, îngrijirea paliativă va juca un rol important atât în viețile celor cu o astfel de afecțiune, cât și în ale celor care le sunt alături.

Despre HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. În 2019, HOSPICE a deschis serviciile la centrul socio-medical de la Adunații Copăceni, primul din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

Poți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație ( https://www.hospice.ro/doneaza/ ). Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro. Ne găsiți pe Facebook și pe Instagram , iar pe Youtube puteți afla povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...