Manchester ar putea primi 3 milioane de euro de la Real Madrid

Manchester United ar putea obtine 3 milioane de euro in cazul in cazul in care Real Madrid va deveni campioana Spaniei, datorita unor clauze existente in contractele lui David Beckham si Ruud van Nistelrooy.

Astfel, in momentul in care David Beckham s-a transferat de la Manchester United la Real Madrid, in 2003, in contract a exista o clauza care prevedea ca formatia engleza va primi un milion de lire sterline, aproximativ 1,5 milioane de euro in cazul in care Real Madrid castiga titlul de campioana in Spania. Un alt milion de lire sterline va ajunge la formatia de pe Old Trafford in cazul in care olandezul Ruud van Nistelrooy devine golgheterul campionatului spaniol.

Cu o etapa inainte de finalul campionatului, Real Madrid este lider, cu 73 de puncte, la egalitate cu FC Barcelona, care ocupa pozitia secunda, in timp ce pe locul 3 este FC Sevilla, cu 71 de puncte. Real Madrid va castiga titlul de campioana in cazul in care obtine in ultima etapa acelasi numar de puncte ca si Barcelona sau mai multe.
Ruud van Nistelrooy este pe primul loc in clasamentul golgheterilor, cu 25 de goluri, in timp ce pozitia a doua este ocupata de Diego Milito (Zaragoza), cu 22 de goluri.

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...