Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Andone: Ne vom bate cu Steaua si Dinamo pentru campionat

Antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat marti ca formatia sa se va lupta la titlu in viitorul sezon cu Steaua si Dinamo, si va avea un avantaj asupra formatiei din Stefan cel Mare, deoarece el cunoaste foarte bine echipa lui Rednic.

„Va fi cel mai puternic campionat de dupa ’89, in care zece echipe vor lupta pentru cele sase locuri de cupe europene, iar restul de opt se vor bate pentru a scapa de retrogradare. Am ales sa vin la CFR datorita obiectivelor marete. Daca mi s-ar fi spus ca trebuie sa terminam in locurile 1-4 sau 1-6, nu as fi acceptat propunerea. Ne vom bate cu Steaua si Dinamo pentru campionat, insa orice rezultat este posibil. Avantajul CFR-ului este ca sunt eu antrenor si stiu tot ce se petrece la Dinamo. Cu Steaua va fi mai greu” a declarat Ioan Andone.

Antrenorul a mai precizat ca deocamdata nu va pleca nimeni de la echipa, in conditiile in care nu i-a urmarit pe toti jucatorii la antrenamente. Altfel, presedintele Iuliu Muresan a atacat din nou municipalitatea pentru neimplicarea financiara la CFR Cluj. „Toate lucrarile pe care le-am inceput ne vor costa doua milioane de euro. Toata munca depusa si toate investitiile le-am facut fara niciun ajutor din partea comunitatii”, a spus oficialul clujean, facand referire la faptul ca Universitatea Cluj a fost sprijinita financiar de Consiliul Local Cluj.

Citeste mai multe!