Luka Modric, încă un sezon în tricoul ”blanco”! A refuzat oferta colosală a arabilor și mai joacă un an la Real!

Ispitit de petrodolarii din Arabia Saudită, vicecampionul mondial Luka Modric și-a decis viitorul. Mijlocașul croat a semnat prelungirea de contract cu Real Madrid pentru încă un sezon, atunci când va avea 38 de ani.

Anunțul oficial, care îi bucură pe suporterii ”blanco”, a fost făcut de clubul madrilen, printr-un comunicat:

“Real Madrid CF și Luka Modric au convenit să prelungească contractul, care rămâne legat de club până la 30 iunie 2024.

Luka Modric s-a alăturat Real Madrid în 2012. În cele unsprezece sezoane în care a apărat tricoul nostru, a jucat 488 de meciuri și a câștigat 23 de titluri: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, două Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.

De-a lungul carierei sale de jucător de la Real Madrid, Modric a câștigat cele mai înalte premii individuale, cum ar fi Balonul de Aur 2018, premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, jucătorul turneului la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din FIFA/FIFPro World XI pentru a șasea oară în carieră.

În plus, a fost Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia și Balonul de bronz la Cupa Mondială din Qatar”, sună comunicatul “Galacticilor”.

Modric, ispitit cu un salariu colosal în Arabia Saudită

Croatul nu a dus lipsă de oferte, fiind curtat de mai multe cluburi din Arabia Saudită, acolo unde a mers deja fostul său coechipier de la Real, Cristiano Ronaldo.

Fabrizio Romano anunță că mijlocașul “a avut una dintre cele mai mari propuneri salariale din istoria Arabiei Saudite”.

Totuși, Modric a declinat respectuos oferta și a spus că vrea să continue să evolueze pentru “clubul vieții sale, Real Madrid”.

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...