Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Looksport devine Prima Sport. Din 19 aprilie, Prima TV ia în echipă 5 televiziuni de sport

Unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa media din România, Clever Group, îşi întăreste prezenţa pe piaţa de televiziune şi online, informează primatv.ro.

Scopul este acela de a livra românilor conţinut de calitate, diversificat şi interesant. Primul pas este transformarea canalelor LookSport în Prima Sport. Astfel, LookSport+, LookSport, LookSport2 şi LookSport3 vor deveni Prima Sport 1, 2 3 şi 4. Mai mult, Clever Group a solicitat CNA acordarea unei noi licenţe, Prima Sport 5, un canal absolut necesar pentru a oferi celor de acasă acces la zeci de competiţii de top mai ales că, din vara lui 2022, Prima Sport va transmite, pentru 3 sezoane, cel mai puternic campionat al Europei, Premier League.

Cu un conţinut variat, o ofertă bogată de evenimente  din multiple domenii sportive şi emisiuni de top, moderate de profesionişti, canalele Prima Sport vor oferi telespectatorilor adrenalină şi bucurie. Cele mai importante 5 campionate de fotbal din lume:  Premier League/Anglia, La Liga/Spania, Serie A/Italia, Bundesliga/Germania si Ligue 1/Franta sunt în 2022 pe canalele Prima Sport 1, 2, 3, 4 si 5.  Acestora li se alatura Champions League, Formula 1, Cupa Romaniei si Liga 1. “Dorinţa noastră este să consolidăm grupul şi să dezvoltăm un pachet propriu de conţinut media diversificat. Suntem într-un an de plină dezvoltare a platformelor alternative aşa că mizăm pe platforma noastră de streaming online, PrimaPlay.ro. Clever Group este un jucător de top pe piaţa naţională şi dorinţa noastră este de a le oferi telespectatorilor noştri conţinut variat şi interesant. Avem zi de zi la televizor, pe canalele de televiziune din portfoliu, informaţii, entertainment, competiţie, informaţii din zona de business, 3 canale dedicate filmelor şi un canal dedicat antreprenorilor din agricultură. Toate acestea ne permit să ajungem la un număr mare de telespectatori cărora să le oferim totul din prima”, spune Adrian Tomşa, actionar principal al grupului de firme Clever.

Iar planurile de dezvoltare ale grupului media nu se opresc aiciÎn 2022, Clever Group lansează opt posturi TV tematice care vin în completarea pachetului propriu de conţinut. Vor fi lansate un canal de ştiri, Prima News/Prima News HD,  unul de divertisment, Prima Show/Prima Show HD, unul cu programe de comedie, Prima Comedy/Prima Comedy HD,  unul de documentare, Prima Wild/Prima Wild HD,  un canal TV de teleshopping, Prima Shop 24/Prima Shop 24 HD, unul muzical, Prima Tradiţional Music/ Prima Tradiţional Music HD, un canal dedicat documentarelor istorice, Prima History/Prima History HD şi  unul tematic de cooking,  Prima Food & Travel/ Prima Food & Travel HD din Bucureşti.  “Un element important este acela că intenţionăm să localizăm cât mai mult conţinut autohton pe aceste canale, mai ales că o parte din consumatori sunt românii din diaspora. Vrem să îi aducem mai aproape de ţară, să le aducem România acasă”, a adăugat Adrian Tomşa.

Canalele de televiziune  Agro TV, Profit News, Cinemaraton, CinemaEst şi Cinema Asia, aflate deja în portofoliul Clever Group,  vor rămâne în pachetul de conţinut pus la dispozitia operatorilor de cablu.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: